Hem | Forum | Chatt | Om webbplatsen | Kontakta oss

Avinstallera ditt säkerhetspaket med gratis AppRemover

Här kan du posta om du har frågor som inte passar in under rubrikerna ovan. Det kan t.ex. vara om brandväggar, antivirusprogram eller om vilket program man skall välja. Inga loggar skall postas här.

Avinstallera ditt säkerhetspaket med gratis AppRemover

Inläggav laston » tis 21 apr 2009, 09.16

Har du problem att avinstallera ditt säkerhetspaket med antivirus, brandvägg och spyware? Då är du inte ensam. Det är ett vanligt problem att avinstallationer av kända säkerhetspaket går åt skogen, vilket ställer till det ordentligt eftersom man som regel vill ta bort det för att ersätta med ett nytt. Och om det fortfarande finns fragment av ett säkerhetspaket kvar, lär du få problem när du försöker installera ett nytt.
Säkerhetsprogram, speciellt antivirus, är känsliga och man ska aldrig ha två sådana program på ett system. De tenderar nämligen att krocka. Resultatet är alla möjliga konstiga problem, men framför allt lär du märka det på att din dator går väldigt långsamt.

AppRemover är ett nytt smart gratisverktyg som har tagit fasta på problemen med att avinstallera säkerhetsprogram. Det är ett avinstalleringsprogram helt inriktat på säkerhetsverktyg. AppRemover har stöd för en lång rad verktyg från bland andra:

* AVG
* Avira
* CA
* CheckPoint
* eEye
* F-Secure
* Kaspersky
* Lavasoft
* McAfee
* Microsoft
* Norman
* Panda
* PC-Tools
* Sophos
* Symantec
* Trend Micro
Att avinstalleringar kan krångla är känt även hos tillverkarna. De allra flesta har därför speciella verktyg för att städa bort alla spår från sina program. Tyvärr är det inte alltid så lätt att hitta dessa program. Man verkar behöva kontakta supporten för att komma över dessa verktyg. Därför är AppRemover en så god idé.
http://www.appremover.com/
laston
 

Återgå till Skydds- och säkerhetsprogram

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster

cron